klubben

Ett tjockt täcke av snö täcker fortfarande banan samtidigt som planeringen av säsongen pågår för fullt. Första aktiviteten blir Golfens Dag den 20 maj med öppet hus på klubben. Vi kommer även att köra en favorit i repris med ett uppstartsdag med en heldag träning med Mats Degerman. Håll utkik, datum för detta kommer snart :-)

Läs hela inlägget »

MÖTEN

Detta är en exempeltext för att visa hur det kan se ut. Du kan själv ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna.

Evenemang

STORA LOKALER